KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 12 mei 2013

POETIN WIL INFORMATIE | NICO VAN DEN HAM | STADGENOOT

President Poetin,

Eerste brief
Naar aanleiding van mijn brief aan u d.d. 19 april 2013, >>> BRIEF POETIN  belde u mij vorige week. U wilde o.a. weten hoe het was afgelopen inzake de kwestie 'politie schiet weglopende man in de rug',  waarover ik u had geïnformeerd in mijn vorige schrijven.
U belde echter zeer ongelegen mijnheer Poetin en bovendien was er op dat moment nog geen nieuws inzake die kwestie. Dat is er nu wel en ik heb ook wat meer tijd.
Vandaar dat ik u nu daarover zal informeren middels deze, ook weer open brief.


Meer blauw op straat, meer schieten
Een paar dagen nadat u mij opbelde, werd bekent dat het openbaar ministerie heeft besloten, dat de schietende politieagenten niet zouden worden vervolgd. De politie schiet wel vaker mensen dood in Nederland, vooral de laatste tijd gebeurd dat meer en meer. Wat dan zo heel erg opvalt is, dat er bijna nooit een politieagent daarvoor wordt vervolgd. Dus nu ook niet inzake deze van de politie weglopende man, die zo laf in zijn rug is doodgeschoten.

Waarom politiekogels in de rug en niet in de benen?
Telkens wanneer de politie weer aan het schieten is geweest, vragen veel inwoners in deze zogenaamde rechtsstaat zich af mijnheer Poetin, waarom de politieagenten de mensen die zij beschieten niet in de benen schieten om zo die persoon te stoppen. Vooral nu ook weer, bij zo'n weglopende man, had dat makkelijk gekund, zo vinden velen!

Laag richten zit niet in de politieopleiding
Maar misschien is het wel zo mijnheer Poetin, dat de reden dat de politie niet op de benen van de mensen richt die zij beschieten is, omdat laag richten, hier in het 'keurige' Nederland niet in de politieopleiding zit. Ja en als je nooit hebt geleerd om laag te richten en het doelwit ook nog eens van je wegloopt, dan blijft er natuurlijk maar een mogelijkheid over nietwaar? Kapot schieten.

Familie boos
De familie van de doodgeschoten man is boos mijnheer Poetin en eist meer onderzoek, zie dit 
>>> PERSBERICHT en klik dan nog een keer op dat persbericht om het groter te krijgen, zodat het leesbaar is.

Onderzoek snel klaar
Wat ook zo opvalt mijnheer Poetin, dat is dat dat onderzoek zo snel klaar is.
Het onderzoek heeft slechts 6 weken geduurd. Dat is wel anders als het om burgers gaat, die klachten bij instanties zoals de Commissie voor de Politieklachten of de Nationale Ombudsman indienen. Dan duurt het wel heel lang. Bovendien wringen die instanties zich ook nog eens in allerlei bochten, om zo wegen te vinden, die klachten over corrupt overheidstuig niet te hoeven uitzoeken en hen zo de handen boven het hoofd te kunnen houden! Behoudens dan wat kleine hele simpele kwesties, die zij dan met valse trots op het internet publiceren, zodat het toch nog wat lijkt.

Buurtregisseur Jack Druppers

Ik heb zelf ook klachten ingediend over een buurtregisseur, zo noemen ze hier in Amsterdam een wijkagent mijnheer Poetin, want dat klinkt zo beschaaft. Klachten over die politieagent, die mij herhaaldelijk valselijk beschuldigd van de meest erge misdrijven, terwijl de politieschurk zelf de crimineel is. Maar klachten indienen heeft geen enkele zin, want telkens wordt alles op alles gezet, om maar niets te hoeven onderzoeken, zodat dit soort gewoon door kan gaan met hun abjecte activiteiten.
De Waarheid moet in dit zogenaamde fatsoenlijke land in de grote vuile zaakjes staatsdoofpot blijven mijnheer Poetin.


In elkaar getrapt en gestompt op aansporing van wijkagent
Politieman Jack Druppers heeft, omdat ik klachten over hem heb ingediend, een boom van een kerel van 34 jaar aangespoord om mij, 60 jaar, volledig in elkaar te trappen en te schoppen. Ik heb mij in die tijd 5 maanden lang, moeten verplaatsen met behulp van krukken en was nog maar net van die krukken af. Ik stond dus nog erg wankel op mijn benen. De laffe straatvechter én de politieschurk waren daarvan op de hoogte!

Als slachtoffer met gebroken rib en gebroken vinger, na het doen van van aangifte, op valse gronden gearresteerd en opgesloten om mij het lesje te leren, niet te klagen over de politie! 
Toen ik als gewond slachtoffer met een gebroken rib en een gebroken vinger en nog wat andere kneuzingen, drie dagen later op afspraak aangifte van die mishandeling kwam doen, werd ik na het ondertekenen van mijn aangifte op valse gronden gearresteerd en opgesloten.

Politieschurk
De door de wijkagent gearrangeerde mishandeling, arrestatie en opsluiting was bedoeld om mij een lesje te leren geen klachten in te dienen over deze politieschurk.  Alles wat met deze kwestie te maken heeft, is door een van de vele foute officieren van justitie, die wij hier in dit zogenaamde keurige land hebben mijnheer Poetin, geseponeerd.
Er mag beslist niets worden onderzocht en alles moet in de nationale vuile zaakjes doofpot van deze pedofielenstaat.

Doofpot affaire, seks met kleine jongens door hoogste baas van van het Nederlandse ministerie van justitie mr. Joris Demmink
Ook vroeg u mij, hoe het er voor stond inzake de seks met jongetjes doofpotaffaire.
U weet het nog wel, want u vroeg mij er om, Joris Demmink. De Hoogste baas van het ministerie van justitie tot nog maar een maand of 5 geleden. Daarover kan ik u mededelen, dat er steeds meer vragen, uit steeds meer landen over worden gesteld.
Zie daarvoor o.a. dit >>> 
Seks met kleine jongens Tevens kan ik u nog mededelen, dat de legale pedofielenclub Martijn ook nog vrolijk bestaat.

Handen boven het hoofd
U ziet wel mijnheer Poetin, of het nou een wijkagent is, of de hoogste baas van het ministerie van justitie. Het laffe corrupte overheidstuig, houd elkaar allemaal de handen boven het hoofd in dit zogenaamde fatsoenlijke rechtsstaatje en dekken zo elkaars schurkenstreken af.

Het hypocriete Amnesty Nederland
Ook wilde u nog weten, of Amnesty nog heeft gereageerd naar aanleiding van mijn vorige brief aan u, die ik ook heb gezonden aan het hoofdkantoor van Amnesty Nederland én aan alle ledenraden van Amnesty Nederland.
Ik heb daar maar één korte reactie op gehad. Een reactie die eigenlijk nergens op slaat. Het laffe hypocriete Amnesty Nederland bemoeid zich net zoals VVD huichelaar Mark Rutte met zaken van andere landen en doet net of Nederland een fatsoenlijk land is.
En dat terwijl het een door en door corrupt pedofielenland is!
Het is een land om je dood voor te schamen!

Bijgepraat
Ik heb u weer een beetje 'bijgepraat' mijnheer Poetin.
Als u weer wat wilt weten, dan belt u maar weer.

Groeten aan alle Russen uit het intens, corrupte, hypocriete Pedoland

Nico van den Ham


I.s.m. onze corrupte buitenlandredactie en onze snuivende waarheidscommissie