KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 22 december 2013

WAT HEBBEN U EN NICO VAN DEN HAM MET MR. DEMMINK TE MAKEN

Pedofiel verdachte
Wat heeft Nico van den Ham met de ex-staatsjurist, tot voor kort hoogste baas van justitie, pedofielverdachte mr. Joris Demmink te maken? Wat heeft u er mee te maken?
Nou, ik liever helemaal niets en ik neem aan u ook niet. Helaas is dat toch wel meer het geval dan dat het mij en ik denk ook u, lief is.

Wat mijzelf betreft zijn er helaas gelijkenissen, ten eerste omdat mr. Demmink, maar ook ik, op dit moment met onze 'fijne eerlijke integere' klassen justitie te maken hebben.
Dat is voor Joris Demmink niet zo erg, want hij is 'elite' maar voor mij wel, want ik ben voetvolk, gepeupel en wordt dan ook voelbaar zo behandeld.


Pedofiel verdachte | Laffe, criminele politieagent

De v.m. hoogste baas van klassen justitie mr. Demmink heeft (nu) met 'zijn' justitie te maken, omdat hij er van verdacht wordt, dat hij jarenlang zijn VVD snikkel in kinderen heeft gestoken! 
Ik heb met justitie te maken i.v.m. mijn strijd tegen misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek. Deel uitmakend van die kliek is de gewelddadige laffe corrupte politieman Jack Druppers, die mij te samen met woningcorporatie Stadgenoot helemaal kapot heeft gemaakt.

Financieel
Niet alleen kapot gemaakt, door van mij een heel ander intens verbitterde , achterdochtige, angstige man te maken, maar ook financieel ben ik door dit corrupte (semi) overheids-schorem volledig ten gronde gericht.
Hier een lange lijst van Asociale en misdadige acties én werkwijzen
van >>> Woningcorporatie Stadsgenoot en haar kliek waaronder politieman beroeps-leugenaar Jack Druppers.


Advocaat kosten pedofiel verdachte mr. Demmink

De kosten die de voormalig hoogste baas van justitie mr. Demmink inzake zijn seks met kinderen kwestie maakt, worden volledig door zijn voormalige werkgever onder leiding van het VVD duo, Bakbeest Ivo Opstelten en Bietenkop Fred Teeven betaald.
Tot nu toe is dat zo'n € 39.000, die u en ik mogen betalen voor de rechtsbijstand van deze rijke enge mr. Demmink. 


€143.000,- belastinggeld voor een geile VVD snikkel van 23 centimeter lang!!!
De overheid gaat overigens in andere gevallen ook heel royaal om met uw euro's als het om rechtsbijstandkosten en aanverwante kosten gaat inzake seks smeerlapperij van geil staatstuig! Voormalig VVD wethouder Henk de Greef van Wassenaar heeft blijkbaar een lul van 23 centimeter. Een VVD snikkel waarmee hij een ander een lesje heeft willen leren. Althans, zo gaat het verhaal. 
Het potentiële slachtoffer vond dat niet leuk en ging daar een heleboel drukte om maken. Uiteindelijke kosten voor de gemeenschap €143.000,- gemeenschapsgeld. Een paar cent meer dan €6.217,39,- per centimeter-lul zullen we maar zeggen. Hoe dat verder is afgelopen hoort en leest u >>> hier 

Advocaat kosten Nico van den Ham in zijn strijd tegen misdaadgroep

Nico van den Ham die vanwege zijn jarenlange >>> klokkenluidervervolging dus ook financieel helemaal gesloopt is, moet nu een gedeelte van zijn advocaat kosten vanwege een rechtszitting >>> regelrechte schijnvertoning wél zelf betalen.
Iets wat echter volstrekt onmogelijk is, dus vanaf nu dan maar geen advocaat. Rechtsongelijkheid? Klassenjustitie? Ik dacht het wel!


 JURIDISCHE HULP GEVRAAGD! 

 JOURNALISTEN WELKOM! 

Alles wat ik in dit bericht en andere berichten over woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek beweer, is de absolute waarheid en niets is overdreven, ook niet inzake de grote aantallen brandstichtingen.

Alles wat ik beweer, kan ik ondersteunen met degelijke steekhoudende bewijsstukken!!!

Nico van den Ham, melder van slechts datgene wat hem is overkomen en die voor dat melden daarvan zwaar wordt bestraft.
Daar weer over klagen, nog meer straf!


I.s.m. onze wie naait wie redactie

PEDOFIEL KWESTIE DEMMINK, REGIEZITTING RECHTBANK UTRECHT

Eindelijk, na jarenlang gedraai is het dan zo ver! 
Op 27 september jl. werd al door de Utrechtse rechtbank beslist dat er getuigen mogen worden gehoord in de pedofiel kwestie mr. Joris Demmink.
 

Nu, vanmorgen, is tijdens een regie zitting in diezelfde rechtbank besloten, wanneer en wie er worden gehoord en hoeveel tijd daaraan ong. besteed gaat worden.       


Wij waren erbij
De tot voor kort hoogste baas van justitie mr. Joris Demmink vertelde zelf al eens, dat hij zich er >>> niets van aan trekt dat hij massaal wordt beschuldigd dat hij seks heeft bedreven met kinderen. Wij vragen ons af of hij er zich nu, na deze regiezitting waar wij bij waren, nog niets van aan trekt. Dat hij dat nog steeds niet doet, kan maar zo en het zou ons niets verbazen!


Getuigen
Er worden 2 rechercheurs, 2 ex gevangenisdirecteuren en een Nederlandse man, die in het verleden minderjarig slachtoffer was, gehoord. De Turkse advocaat Eren Keskin wordt ook (met tolk) opgeroepen. Tevens mag de documentaire Dutch Injustice: waarin belastende verklaringen voor mr. Demmink voorkomen, in de rechtszaal worden getoond, zo besliste de rechter commissaris!


Dit is die documentaire:Doofpotstaat Nederland

Jarenlang is er in deze keurige schurken  rechts staat, door veel 'beschaafde' -wij houden elkaar allemaal de hand boven het hoofd-  Haagse dames en heren, van alles aan gedaan te voorkomen om zelfs maar een onderzoek te starten naar de vermeende kinderseks smeerlapperij van Demmink. 

Actie, strijd
Na heel veel actie, strijd en doorzettingsvermogen van vele diverse personen, rijk of arm, bekend of niet bekend, is er dan eindelijk een doorbraak. Er komt een onderzoek en dat is al heel wat.

Namen van strijders
Graag zouden wij de namen van deze strijders noemen. We doen dat echter niet, omdat het niet anders kan dat we dan zeker velen zullen vergeten (de minder bekenden) die ook hun nek, op welke wijze dan ook, uit hebben gestoken. En dat vergeten is niet eerlijk, vandaar! Groot respect voor allen!!!

Zoek het zelf maar uit 
Beste lezers zoekt u zelf maar uit wie allemaal hun nek uit steken in deze kwestie.
U vind ze gemakkelijk door te gaan Googelen! Dat Googelen is tevens een goede stimulans voor degenen, die dat nog niet doen, om eens verder te kijken dan de Zwarte Piet, Badr Hari, Cordon, hersenloze pulp troep, die u dagelijks voorgeschoteld krijgt van de reguliere hersenspoel, nep media.


Rechtsbijstandkosten  
De rechtsbijstandkosten voor mr. Demmink tot nu toe bijna  €40.000,,- zijn door de staat, u en ik, betaald! (het is toch wat) Wij denken dat alleen al dit gegeven, een heel slecht voorteken is, v.w.b. een eventuele veroordeling en/of straf voor de voormalig hoogste baas van justitie mr. Demmink.

Niet goedgelovig En kom nu niet met het verhaal aan, dat beslist de onafhankelijke rechter wel. Ook wij weten heus wel wat er in deze, in het wetboek van strafrecht is vastgelegd. Maar ja, wij kijken, luisteren en lezen niet uitsluitend die hiervoor vermelde reguliere pulp media en zijn dan ook niet meer zo goed gelovig dus........ nou, vult u dat zelf maar in.

___________________________________________________________

Dit vinden wij o.a. niet eerlijk!
Verdacht van PIK in een  kind en een baan bij justitie, geen arrestatie!
Verdacht van PIK een pak koffie bij AH, geen baan bij justitie, wel arrestatie!


I.s.m. onze altijd bezopen rechtbankredacteur