KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 14 februari 2014

PEDOGRAAF TELEGRAAF ZITTING MICHA KAT

Micha Kat smokkelt top advocaat Gerechtshof binnen!

Vandaag de hoger beroep zitting in het Gerechtshof te Amsterdam inzake de Telegraaf/Pedograaf kwestie. In een vlammend pleidooi van 40 minuten liet Journalist Micha Kat op zeer professionele en onderbouwende wijze vele vuile zaakjes van de Telegraaf de revue passeren. Micha's advocaat was niet aanwezig want die durfde niet te komen. Micha Kat vermoedt dat de Telegraaf zijn advocaat onder druk heeft gezet. 

Dat klinkt onaannemelijk, maar dat dat niet zo'n raar vermoeden is, vertelde een andere advocaat die Micha Kat wél had meegenomen. Die advocaat is de bekende strafpleiter mr. Nico Meijering. Wat mr. Nico Meijering allemaal over de Telegraaf verteld is zeer schokkend! Micha Kat had mr. Meijering verstopt in zijn laptop. De laptop, mocht maar zo open van het Hof en Mr. Nico Meijering kon zo zijn woordje doen.

Schokkend is de werkwijze van de Telegraaf. Luister en huiver!
De krant voor wakker slaap maar lekker door, dan liegen wij u wel voor!

Uitermate misdadig is het, dat de NOS, RTL NIEUWS, Actualiteitenrubrieken enz. weer niet aanwezig waren om Micha Kat, een van de dapperste en eerlijkste journalisten van het land, zijn vlammende zeer goed onderbouwde pleidooi te registreren om vanavond op de Nationale TV uit te zenden. Dat geldt voor deze zaak, maar ook voor vele andere kwesties. Het volk wordt door de reguliere media, waaronder natuurlijk de Telegraaf, dagelijks massaal verlakt!


Hoe intens corrupt, stiekem en crimineel het er in dit zogenaamde keurige land bij de rechtspraak, de politiek, de elite, woningcorporaties en andere grote bedrijven aan toe gaat, is op vele professionele websites te lezen. Een aantal van die sites is via deze site aan te klikken! Wij zelf proberen ook een steentje bij te dragen aan het openbaren van de vele verborgen, intens criminele vuiligheid waar dit zogenaamde keurige rechtsstaatje zich schuldig aan maakt.

BESLISSING HERZIENING LOUIS HAGEMANN


Louis Hagemann mag verder wegrotten
De hoge raad in den Haag heeft vandaag beslist dat Louis Hagemann verder mag wegrotten in de lik en zijn zaak dus niet wordt heropend. Dat werd ons, aanwezigen achter kogelvrij glas, in amper tien minuten duidelijk gemaakt. De zitting was gepland in het gebouw van de Hoge Raad, Kazernestraat 52 te Den Haag. Op weg daar naar toe kwam ik bij toeval het zeer strijdbare -recht is recht en krom is krom- 'wereldwijf' Jacqueline Hagemann tegen, die mij vertelde, dat de zitting wegens veiligheid overwegingen verplaatst was naar het paleis van Justitie in de Haag. Dat, terwijl er op de vorige zittingen, waar wij ook waren, geen een onvertogen woord is gevallen en het zeer beschaafde publiek muisstil was!

Meedogenloze Toga's
Een lange rij (6 stuks) meedogenloze Toga's, zittend aan een lange tafel, vinden het dus niet nodig om de kwestie, die bol staat van de tegenstrijdigheden nog eens wordt herzien. Ook advocaat generaal Ebe Hofstee zat er natuurlijk bij en iedereen op de tribune was het er over eens, dat het net leek of deze oude man met zijn lange witgrijze haar, wat blijkbaar statisch geladen is en dan ook werkelijk alle kanten op wees, zo uit zijn nest kwam. Van Kapo Jetta Klijnsma, zou hij zo niet mogen gaan solliciteren en de Kermisattractie Spookhuis wil hem niet, want dan durft er niemand meer in. 


Persvoorlichter
Na de zitting om 01.30 u. zou een persvoorlichter de beslissing nog wat uitgebreider komen toelichten en konden er wellicht nog wat vragen worden gesteld. Lange tijd hebben wij daar voor de deur van de zittingzaal op staan wachten, maar wij hebben geen voorlichter gezien. Journalist Micha Kat die ook aanwezig was en eerder naar beneden was gegaan, weet op zijn website >>> Klokkenluideronline.is te melden dat de persvoorlichter beneden een paar gecensureerde staats pulp-zwijg-media journalisten te woord heeft gestaan. Kritische vragen zijn uiteraard niet gesteld, want daar doen ze niet aan.

Advocaat
De zeer bewogen advocaat John Peters uit Amersfoort was net zoals bij de vorige zitting (advies van de Advocaat Generaal) op 19 november 2013 zichtbaar ontdaan.
Mr. Peters en Jaqueline Hagemann gaan zich nu beraden inzake het nemen van volgende stappen.


Zie voor details de zeer uitgebreide website >>> Case Louis Hagemann

Morgen gaan we weer naar een zitting!  Aan het nieuwe Amsterdamse marmeren Gerechtshof schuin achter Centraal Station Amsterdam. 10.00 uur Pedograaf zaak Micha Kat. Helm op zetten, voor uw eigen veiligheid, want zo nu en dan dondert het >>> marmer naar beneden!