KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 22 maart 2014

NICO VAN DEN HAM NOG MEER KAPOT MAKEN KAN WONINGCORPORATIE STADGENOOT NIET!

INTERNET NIEUWS CENSUUR IN NEDERLAND 

Vrijdag 21 maart 09.30 u. kort geding om deze goud eerlijke site van het web te verwijderen!

Vrijdag 21 maart 09.30 u. start slotfase jarenlange terreur woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek

Slotfase jarenlange terreur a.s vrijdag van start
Aanstaande vrijdag om 09.30 u. is er een kort geding in de Amsterdamse rechtbank om deze goudeerlijke site en nog 2 andere sites van het web te verwijderen.
Verwijder ik de sites niet, dan eist Woningcorporatie Stadgenoot €2.500,- voor elke dag dat deze site nog op internet staat.

>>>  Stagenoot wil nu met de wet in de hand misdrijven plegen.
Daarnaast gaat Stadgenoot, zo is reeds aangekondigd in de sommatie die Nico voorafgaand aan de dagvaarding kreeg, een bodemprocedure starten.
Dat laatste om Nico, 61 jaar en in zeer slechte gezondheid, veroorzaakt door de jarenlange terreur van Stadgenoot en haar kliek, dakloos te maken.


Nog meer kapot liegen en treiteren kan niet

Misdaadgroep Stadgenoot en haar kliek kan mij niet nog meer kapot maken dan dat zij al heeft gedaan. Kapot >>> criminaliseren en nog meer >>> criminaliseren en >>> psychitatriseren = voor gek verklaren en >>>  kapot gelogen.
Meer verbitterd over het leven kan Stadgenoot en haar kliek Nico niet maken. Wél kan het asociale Stadgenoot mij het in deze situatie nog veel moeilijker maken. Dit door mij met mijn zieke botten de straat op te (laten) gooien en zal dat zeker doen. Daar heeft Stadgenoot 4 jaar aan gewerkt en mee gedreigd!


Geen goedbedoelde mailtjes
Hoewel goed bedoeld, Nico hoeft geen mailtjes met daarin de mededeling dat 'ze je niet zomaar op straat kunnen zetten', want ze kunnen alles. Minder of liefst helemaal niet naar de gecensureerde volksverlakkende nieuwsmedia luisteren of lezen is het advies, want daar wordt gezwegen over dit soort en andere vuile >>> (semi) overheidszaken. Op internet is het een en ander wel degelijk te vinden, maar dat moet dan weer worden verwijderd. Deze site is niet de eerste en ook niet de laatste die 'uit de lucht' moet!


Nog veel meer aan de hand
Nico kan nog wel goed nadenken en kan datgene wat hem is overkomen ook nog op zijn eigen volkse wijze (bewuste keuze) op zijn site zetten. Nico weet en beseft, dat er absoluut geen weg meer terug is naar een normaal leven. Er is nog heel veel meer aan de hand met Nico. Allemaal veroorzaakt door de jarenlange terreur van het criminele Stadgenoot en haar gewetenloze kliek.

Geheim
Wat er nog meer aan de hand is, daar is op deze site nooit melding van gemaakt en dat gaan we nu ook niet doen. Misdaadkliek Stadgenoot leest mee en gaat daar dan onmiddellijk misbruik van maken. Nico wordt dan onmiddellijk 
helemaal door Stadgenoot en haar kliek uitgeroeid. Beter is het, om eerst nog wat voorbereidingen te treffen op de totale vernietiging.

Zie ook woordvoerder Stadgenoot liegt over >>> woningontruimingen

KORT GEDING WEBSITE VERWIJDEREN NICO VAN DEN HAM

Kort geding
In overleg met de advocaat is besloten geen inhoudelijke mededelingen te doen over het verloop van het kort geding. Wél meldt deze bedreigde site dat woningcorporatie Stadgenoot vast besloten is, een bodemprocedure op te starten om Nico van den Ham dakloos te maken. Dat werd in de rechtszaal uitdrukkelijk door Stadgenoot verklaard en daar werd ook nog eens een keer na afloop, buiten de rechtszaal mee gedreigd!
De zitting duurde bijna 2 uur.


Volgende procedure is inzake woningontruiming,
dus de 61 jarige Nico van den Ham dakloos te maken!


STRESS! EN NOG EENS STRESS! 


Jarenlange dreiging dakloos te worden.
De jarenlange dreiging Nico dakloos te maken veroorzaakt natuurlijk veel angst, onzekerheid en wanhoop. Jarenlang heeft Stadgenoot medehuurders proberen te ronselen om belastend jegens Nico te verklaren. Dat is nooit gelukt omdat Nico geen overlast veroorzaakt.
Nico heeft zich vaak over dat ronselen beklaagd, maar zoals dat gewoonlijk is bij Stadgenoot, daar geen enkele reactie op gekregen. 


Wanhoop
Stadgenoot veroorzaakt jarenlang een en al ellende in het leven van Nico van den Ham. Nu weer opnieuw door die categorische dreiging, Nico op zijn 61e de straat op te gooien. De constante stroom van stresshormonen, die jarenlang onophoudelijk door Nico zijn lichaam razen hebben hem vooral lichamelijk helemaal kapot gemaakt. 
Nu Nico opnieuw uitdrukkelijk in de rechtszaal en ook nog eens daarbuiten is verzekerd, dat het asociale Stadgenoot Nico absoluut dakloos wil maken, maakt die gedachte het dagelijkse leiden voor hem nog meer ondraaglijk.

Nico niet de enige die door Stadgenoot uit de woning wordt gegooid.
Het is nogal wat om in deze keiharde maatschappij de straat op geflikkerd te worden. En dat terwijl je toch alleen maar goede bedoelingen hebt, niemand tot last bent en nog nooit een cent huurschuld hebt gehad. Bovendien wordt Nico ook nog eens, door de meeste medebewoners 'op de schouders genomen'.

Dat Nico niet de enige is die maar zo op straat wordt gezet ziet u hier >>> http://www.woonbond.nl/nieuws/2264 Pas veel later nadat die bewoners waaronder gezinnen met kleine kinderen, de ingrijpende ellende van het dakloos zijn hebben moeten ondergaan, werd in hoger beroep Stadgenoot in het ongelijk gesteld.
Veel te laat voor de bewoners natuurlijk!


Zie ook >>> Woordvoerder Stadgenoot liegt over massale woningontruimingen

Alle lieve reacties op twitter en via email doen Nico goed en worden vanavond allemaal afzonderlijk beantwoord!

Dat geldt ook voor alle medebewoners die wel wilden, maar niet naar de rechtszitting durfden te komen. 


Uitspraak kort geding 4 april!

Door onze corrupte woningcorporatieredactie