KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 21 maart 2015

Nico van den Ham ontmoet Erwin Lensink. Beter bekend als de waxinelichthoudergooier

Erwin Lensink ook op demonstraties op de >>> Amsterdamse Dam
.
Nu eens niet gearresteerd vanwege te veel waarheid, wellicht omdat ze onze Nationale Strijder niet hebben opgemerkt.
.
Erwin Lensink, die op Prinsjesdag 2010 een waxinelichthouder naar de gouden koets gooide, zit sindsdien niet stil. Ondanks dat Erwin voor dat gooipartijtje buiten- proportioneel is gestraft en tot op de dag van vandaag onophoudelijk wordt gearresteerd, gaat hij onverdroten verder met zijn strijd om aan te tonen en te bewijzen dat wij in een tot op het bot verrotte, corrupte schurkenstaat leven.
Erwin toont moed en stal al eerder de show in onze aanwezigheid. Dat was in een Utrechtse rechszaal en is te zien in de korte video te zien in dit >>> artikel.
Nico v/d Ham interviewde Erwin Lensink in het A'damse bezette Maagdenhuis   


Website van Erwin  >>> http://erwinlensinkvrij.nl

WEER EEN HARTSTILSTAND VOOR HENK FAASEN?

In de onderstaande video verteld Henk Faasen opnieuw zijn verhaal op deze site.
Henk is zwaar hartpatiënt en je houdt je eigen hart vast als je onderstaande video tot aan het einde bekijkt. Gaandeweg zijn pleidooi windt Henk zich meer en meer op en het lijkt of hij elk moment kan ontploffen. Dit kan niet goed zijn voor Henk zijn hart!
Wij zouden deze video nooit hebben geplaatst als we alleen maar van Henk Faasen negatieve uitspraken over o.m. Het Leger des Heils, de >>> rechtspraak en andere organisaties binnen zouden krijgen. Velen gingen Henk voor met de zelfde ervaringen en ook wij zelf weten er inmiddels van mee te praten. Henk is dé Klokkenluider op Twitter en heeft absoluut gelijk dat hij zich er over opwindt dat de meeste Nederlanders schapen zijn, die een regering van wolven verwekt. 
Op 19 maart om 13.00 u. is er een kort geding schijnvertoning in de Rechtbank het Circustheater van Arnhem, met als doel Henk en zijn gezin meedogenloos de straat op te kwakken. Wij zijn erbij om de familie. Faasen bij te staan en om de zitting te verslaan.   


Door onze zieke participatie moordredactie