KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 20 oktober 2016

Heftig klaagschrift voor PG mr. J Silvis | De Hoge Raad

Eerst naar de PC van de Hoge Raad zei >>> minister Van der Steur, Dat heeft Nico van den Ham nu gedaan. Gisteren leverde hij een heftig klaagschrift van 7 pagina's af bij de Hoge Raad der Nederlanden. Voor grote groepen van de Nederlandse bevolking is het noodzaak en/of van levensbelang, dat er vanaf nu heel snel wordt gehandeld! Nico heeft dan ook geëist dat er binnen 7 werkdagen wordt gereageerd. De inhoud van het klaagschrift, wat Nico in zijn eigen stijl -keurig duidelijk taalgebruik- heeft opgesteld, zal nog op deze site worden gepubliceerd. Aan voorspellingen doen we dit keer niet omdat we over onze waarzeggerij te veel klachten krijgen! 'Die is altijd maar negatief' zo luidt de klacht. Positief moeten we zijn, positief!
 Erik Groenendijk
De video hieronder is van Erik Groenendijk die na jarenlang verweer, ongelooflijk veel gedocumenteerd bewijsmateriaal heeft dat rechters en raadsheren criminelen zijn van de ergste soort. Al veel van dat bewijsmateriaal staat reeds op zijn website, maar hij heeft nog veel meer.
De website van Erik is permanent aan te klikken in de rechterkolom van deze site en in dit artikel nu ook hier >>> http://stoppasfamiliedrama.blogspot.nl
Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Zelfmoord, Politiek, Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Klassenrechtspraak, Mediacensuur.