KLOKKENLUIDERVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 8 januari 2018

Louche Assens Advocatenkantoor Schuth & Koelemaij bindt uit het niets de strijd aan met Nico van den Ham

Tot voor kort mocht Melder van Misstanden Nico van den Ham alle rechtszittingen waarvoor hij, bij de Raad van Discipline én bij het Hof van Discipline, toestemming had gevraagd in beeld en geluid opnemen. Onlangs maakte de louche advocaat, mr. Niclas Koelemaij van het Assense advocatenkantoor Schuth & Koelemaij daar zonder enige noodzaak op verwerpelijke wijze een eind aan. Hoe dat zit, leest u onder de video... Gesjoemel
>>> Harm Bos wendde zich vanwege een geschil tot mr. Koelemaij. Advocaat Koelemaij streek ongeveer ruim 40.000 euro's op van Bos maar deed daar weinig voor en belazerde Harm die daarover klachten indiende bij de Orde van Advocaten. 
Er volgde een rechtszitting bij de Raad voor Discipline. Melder van Misstanden,
Nico van den Ham, kreeg toestemming van de rechter om die zitting te filmen.
Advocaat mr. Koelemaij had veel te verbergen want die maakte bij aanvang van die zitting grote stennis betreffende het filmen en wilde absoluut dat er niet werd opgenomen. Nico mocht van de rechter toch filmen maar de camera moest uit als advocaat Koelemaij zou spreken zodat er niet te veel van zijn gesjoemel naar buiten zou komen. Uiteraard volgde Nico van den Ham de instructie van de rechter keurig op. 


Belasteren
Daarna hebben wij niets met de filmbeelden, waar Koelemaij dus niet eens in voorkwam, gedaan. Nimmer hebben wij ook maar iets over advocaat Niclas Koelemaij gepubliceerd of waar dan ook op internet zijn naam geschreven of in een video genoemd. Koelemaij had dus geen enkele reden om Nico van den Ham te gaan belasteren. 

Hoger beroep
Harm Bos won op een aantal punten de zaak, maar ging toch in hoger beroep. Op 9 oktober 2017 diende dat hoger beroep en ook nu vroegen wij toestemming, deze keer dus bij het Hof van Discipline, om ook deze zitting te mogen opnemen. Er volgde, zoals dat dan meestal gaat, wat correspondentie tussen de griffier en Nico van den Ham.
Ook advocaat Koelemaij werd van het verzoek op de hoogte gesteld. Het leek erop dat wij ook voor dit hoger beroep toestemming zouden krijgen om de zitting gedeeltelijk, dus zonder beeld en stemgeluid van advocaat Koelemaij, op te mogen nemen. 


Schuth en Koelemaij
Maar toen gebeurde het. Voor mr. Koelemaij is het niet genoeg dat hij van de rechter zijn zin krijgt betreffende het niet mogen opnemen van zijn persoon in beeld en geluid. Koelemaij gaat dan nog verder en geniet er duidelijk van om anderen in moeilijkheden te brengen, zélfs als dat geen enkel gewin voor zijn advocatenkantoor Schuth & Koelemaij oplevert. 

Artikelen 
Dát Koelemaij zo geniet van zijn schurkenstreken is duidelijk te zien aan het onaangename grijnzende advocatensmoelwerk dat hij trekt als hij met zijn streken 
wordt geconfronteerd (video). De juridische schurk moet vele uren, vuil grijnzend van genot, hebben besteed om de artikelen op deze website op te zoeken, waarvan hij meende dat die de meeste negatieve indruk maken van Nico van den Ham, bij de rechters van het Hof van Discipline. Hoge rechters, die over het gesjoemel van advocaat Niclas Koelemaij moesten gaan oordelen. 

Printscreens
De vuil grijnzende mr. Koelemaij zond printscreens van de website van Nico van den Ham naar het Hof van Discipline met de volgende artikelen:

>>> Egbert Myjer, Raad voor de Journalistiek, stuurt wél eerlijke journalist                Nico van den Ham gebouw uit! (video).

>>> Oprichting Stichting Harm Bos 1945

Journalist
Tevens deelde de advocaten-schurk aan het Hof mede dat Nico van den Ham geen journalist is omdat hij geen staats-perskaart heeft. Nico van den Ham is meer journalist dan wie dan ook en hoeft (wil dat ook absoluut niet) daarvoor geen censuur- perskaart te hebben. 
Nico van den Ham is de enige in Nederland verblijvende journalist met de juiste vragen. Vragen waar men voor >>> wegloopt en/of de politie belt (vele video's). 
Een journalist waar (als we in een rechtstaat zouden leven) een louche advocaat zoals Koelemaij is, bang voor zou moeten zijn! Maar mr. Koelemaij is niet bang, want Niclas Koelemaij maakt deel uit van de kliek van de meeste ellende, leed, verdriet en zelfmoord veroorzakende >>> misdaadbende die Nederland kent, dus de corrupte mr. Koelemaij heeft helemaal niets te vrezen!  

Toestemming
Wij weten niet of wij ooit nog toestemming zullen krijgen van de Raad van Discipline en/of het Hof van Discipline. Wel weten wij inmiddels dat vrijwel alle advocaten niet te vertrouwen zijn. Mr. Niclas Koelemaij is hier een goed voorbeeld van! Vaak wordt ons gevraagd of wij nog een goede advocaat weten. Ons antwoord is dan ja! Wij weten er drie... De een heeft >>> zelfmoord gepleegd, de ander is van het tableau geschrapt en >>> mag zijn advocatenwerk niet meer doen en nog weer een andere advocaat wordt >>> door rechters bedreigd! U leest het allemaal goed, door rechters bedreigd!  

Kliek
We wachten af wat Koelemaij naar aanleiding van dit artikel gaat doen. 
Mocht de corrupte mr. Niclas Koelemaij tegen de Melder van Misstanden, Nico van den Ham, een zaak wegens smaad en laster - voor de rechtspraak en haar kliek de synoniemen van waarheid - gaan aanspannen, dan wint Koelemaij die zaak! Winnen dus voor advocaat mr. Niclas Koelemaij, want Koelemaij maakt deel uit van een omvangrijke kliek. De grootste, gevaarlijkste, meest ellende, leed, verdriet en dood veroorzakende >>> kliek die onze verkapte schurkenstaat kent. 

Hieronder nogmaals, slechts, een paar advocaten die niet willen (of wilde) deelnemen aan die kliek:

>>> WANHOPIGE ADVOCATE PLEEGT ZELFMOORD

>>> Topadvocaat mr. Meindert Stelling door corrupt Hof van Discipline                       definitief de mond gesnoerd.

>>> WEER ADVOCAAT DE MOND GESNOERD! NU IN DE TULPENBOLLEN-                      RABOBANK-MAFFIA-ZAAK

Zie ook >>> Corrupte rechtspraak levert elite-economie miljarden op

Wij houden u van de kwestie, advocaat Koelemaij, op de hoogte! 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Advocatuur, Zelfmoord, Gerechtelijke misdaad in naam van de Koning, Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije meningsuiting.